Vellykket uke med "Sommerproff"

Årets første utgave av "Sommerproff" ble en suksess.

Denne uka har vi arrangert "Sommerproff" på Aksla stadion for jenter i alderen 12-16 år.

Vi hadde 18 ivrige påmeldte som fikk variert fotballaktivitet og god veiledning fra vår sportssjef, hovedtrener og utviklingsleder som stilte opp hver dag. I tillegg fungerte flere A-lagsspillere som instruktører, og ledet både tekniske øvelser og spillsekvenser. 

- Vi er veldig fornøyd med uka på Aksla stadion. Vi hadde ivrige, engasjerte og talentfulle deltakere som fikk gode fotballøkter og mye aktivitet. "Sommerproff" er et viktig tiltak for oss, noe vi forhåpentligvis viser ved å sette inn mye ressurser. Dette gjør vi fordi vi synes det er svært viktig å følge opp jenter i 12-16-årsalderen og gi dem et godt aktivitetstilbud, sier sportssjef og daglig leder Ruben Aalberg. 

Ny "Sommerproff" i august

For dere som ikke hadde muligheten til å delta på denne utgaven av "Sommerproff" - frykt ikke!

Det kommer en ny mulighet i august, når vi arrangerer "Sommerproff" Morgentreninger på følgende datoer: 5. august, 7. august, 14. august, 16. august og 18. august.

Disse treningene vil vare fra 08:15 - 09:30, etterfulgt av faglig innhold fra blant andre utviklingsleder Sverre Økland, fysio Helen Kjersem Hoff og A-lagsspiller Laura Gashi. 

Tilholdssted vil være Color Line stadion og Sparebanken Møre Arena. 

Påmelding skjer via denne linken. Velg "Sommerproff Morgentreninger august". 

- Vi håper på enda flere deltakere i august, og oppfordrer jenter i 12-16 årsalderen med ambisjoner og et ønske om å lære om toppfotballen til å melde seg på, sier Aalberg.