Toppserie-spiller klar for klubben

Sommerens andre forsterkning er på plass.

AaFK Fortuna er svært glade for å kunne meddele at Christina Osnes-Ringen er klar for klubben. 

Forsvarsspilleren kommer fra Toppserie-klubben Kolbotn og har signert en avtale ut 2026. 

- Klubbens ambisjoner passer svært godt med mine egne, og jeg tror Ålesund og AaFK Fortuna er et sted hvor jeg kan utvikle meg og bli så god som mulig, sier Christina Osnes-Ringen. 

Skryter av klubben

21-åringen kommer til oss med Toppserie-erfaring fra klubber som Lyn, Røa og Kolbotn. 

For sistnevnte var hun en nøkkelspiller i fjorårets opprykkssesong, og ble før inneværende sesong Kolbotn-spiller på permanent basis. 

Nå bytter imidlertid Christina ut hvitt med oransje og blir AaFK Fortuna-spiller for de neste sesongene - en overgang hun ser frem til. 

- Jeg gleder meg veldig til å kjøre på for AaFK Fortuna fremover, sier hun og benytter samtidig anledningen til å skyte av sin nye klubb. 

- Profesjonaliteten og satsingen her er meget imponerende, og jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben som helhet. I tillegg er det utrolig kult med engasjementet som er rundt klubben og den unike rammen det gir. Det er en utvikling jeg sterkt ønsker å være med på. 

NB! AaFK Fortuna ønsker å rette en stor takk til Tango for To som har vært med å bidra til at denne signeringen kom i orden! Vi oppfordrer også andre som ønsker å bidra til å støtte deres arbeid for å utvikle jentefotballen på Sunnmøre. Sjekk ut deres hjemmeside her.

Annonse: