Toppkamp på hjemmebane

Sluttspillet fortsetter med hjemmekamp mot serielederen.

Forrige helg var høstens sluttspill endelig i gang. Dessverre for vår del startet det på verst tenkelig vis mot Viking, som vant hele 4-0 på Color Line stadion. 

- Mot Viking var det veldig mye som gikk galt både offensivt og defensivt. Defensivt slet vi med å ha gode nok avstander i laget som gjorde det enkelt for motstanderen å finne rom på oss. Offensivt har vi altfor dårlig rytme som gjorde at vi ikke klarte å skape nok trøbbel for Viking. Vi skapte mindre i den kampen enn vi nesten har gjort i noen andre kamper, oppsummerer hovedtrener Frode Fagermo. 

Serielederen på besøk

Heldigvis kommer det alltid nye muligheter, og allerede i morgen er det klart for en ny kamp i sluttspillet. 

Da er det serieleder Hønefoss som kommer på besøk til Color Line stadion. De spilte 0-0 hjemme mot Bodø/Glimt i sin første sluttspillskamp og leder dermed 1. divisjon med seks poeng ned til oss på 2.-plass. 

Vår hovedtrener er klar på at det er mye å rette opp fra forrige helg, men ser samtidig gode muligheter for å slå tilbake. 

- Vi har jobbet godt på treningsfeltet denne uka, der fokuset har vært å tydeliggjøre ting. Spesifikt har det vært å tydeliggjøre hvordan vi skal operere sammen som en forsvarsellever når vi forsvarer oss og tydeliggjøring rundt hvordan vi angriper som en ellever når vi har ballen. Dette er ting som spillerne allerede er gode på og som sitter der, men vi har kanskje ikke vært nøyaktige nok i forhold til hva vi ønsker og vil, og det har vi prøvd å gjøre denne uka, forteller han og legger til noen ord om søndagens motstander:

- Hønefoss er et lag som er veldig sterke offensivt og har scort mye mål. Vi må derfor være veldige dyktige når vi forsvarer oss, vi må være nøye og hardtarbeidende. Og så må vi har større variasjon i angrepsspillet for å score mål på dem. 

Avspark er klokka 13:00 på Color Line stadion. Billetter kan du skaffe deg her. 

Annonse: