Helle reiser videre: - For alltid oransje og blå

Helle Olsen Rindal har bestemt seg for å gi seg i AaFK Fortuna.

Foto: Kristian Moe

Den talentfulle midtstopperen kom til oss for fire sesonger siden, og har vært en en fast og viktig spiller for laget gjennom hele hennes periode i klubben. 

Til sammen står 20-åringen med 80 kamper for AaFK Fortuna. 

Foreløpig stopper det på 80 kamper i oransje og blått for Helle, som nå reiser videre for å studere og har derfor valgt å gi seg i AaFK Fortuna for denne gang. 

Hun legger ikke skjul på at det har vært en tøff avgjørelse å ta.

- Det er veldig vanskelig å skulle forlate AaFK Fortuna og jeg skulle gjerne ønske at jeg kunne bli med gjengen på reisen til et opprykk. Men valget falt til slutt på at jeg var klar til å flytte for å studere, sier Helle Olsen Rindal. 

- Tusen takk

Selv om Helle nå reiser videre, vil hun sitte igjen med mange gode minner fra tiden hennes i klubben. Hun forteller at hun er svært takknemlig for de siste fire sesongene. 

- Jeg er utrolig takknemlig for tiden jeg har hatt i AaFK Fortuna og for at jeg har fått muligheten til å bli kjent med så mange gode og dedikerte spillere i løpet av alle disse årene. Jeg er også svært glad for alle støtten jeg har fått, både fra trenerteamet, lagvenninner og supporterne, utdyper Helle og lover at hun skal følge med videre fra utsiden. 

- Jeg kommer til å være klubbens nummer 1 supporter, og gleder meg til å følge med jentene mine utover høsten og å se dem spille i Toppserien neste år. Tusen takk for alt, AaFK Fortuna! For alltid oransje og blå!

Vi i AaFK Fortuna ønsker å rette en stor takk til Helle for innsatsen i alle disse årene, og ønsker henne masse lykke til videre! Vi er utrolig stolte av deg, og du er alltid hjertelig velkommen tilbake til oss!

Annonse: