"Glimrende gjennomført!»

En svært fornøyd hovedtrener oppsummerer helgens 4-0-seier over Øvrevoll Hosle.

I løpet av et snaut år har vi besøkt ØHIL i Oslo 3 ganger, vunnet alle. Tydeligvis en arena vi trives godt på. I motsetning til de to besøkene i 2023 slapp vi denne gang ikke inn mål.

Å score der kan vi, 4-3-4, altså 11 gåller på tre kamper, relativt ryddig det.

Gårsdagens kamp endte 4-0 i vår favør etter det som kun kan beskrives som en glimrende gjennomføring! Tror vi talte 5-6 mer eller mindre store sjanser i løpet av kampens første 15 minutter. Jentene var voldsomt påskrudd.

Tok 20 minutter før forsvarsmuren sprakk, og da på kårner. Ingeborg svinger en utoverskrudd rakkar som bukkes resolutt i nettet av Sofie. Klassescoring!

Etter 41 minutter satt dagens andre, den på helt annet, men definitivt like fint vis. Helle trekker seg høyt opp i banen og smir Guro gjennom ledd med en smørfin pasning. Guro vipper seg sideveis og triller Maria alene med keeper. Null feil gjøres og vi dobler inn mot pause.

Kan i forbifarten nevnes at Maria fikk et mål annulert etter det som i beste fall kan beskrives som en tvilsom åffsaid, og at Linn hadde 2 kuler i rammeverket. En med nepa og en med høyre skank.

Maria Herdel Pedersen setter inn 3-0 med sin andre scoring i kampen. Foto: Kristian Moe

Tok ikke voldsomme tida av andre omgang før vi igjen puttet. Laura koser og kjæler med ballen ut på vår venstre side før hun spotter at 2 ivrige piker beveger seg resolutt inn i boksen. Det snertne innlegget sniker seg forbi Guro, men hennes bevegelse setter keeper ut av spill. Da blir jobben enkel for Maria som kommer rett bak, og hun rusler inn 3-0.

Vi skulle igjen bli snytt for scoring etter en fryktelig snodig avgjørelse. Maria, denne gang som servitør, legger ballen inn foran mål der Karna kommer fossende. Hun rekker akkurat i forkant av keeper og klasker ballen i mål, bare for rett i etterkant å se målet bli annulert. For hva skjønner vi fortsatt ikke….

Men Karna skulle allikevel få en lekker scoring. Maria spiller igjen vår råsterke spiss innenfor 16 meteren, og der er hun en vrien dame å stoppe. Drar lekende lett av en forsvarer og banker læret i nota. Fin, fin, fin.

I de to foregående kampene har vi hatt en noget tafatt adferd foran motstanders mål, slik var det ikke i går:)

Etter en svært kontroversiell og uforståelig annullering tidligere i kampen, fikk Karna Solskjær scoringen sin etter 78 minutter. Foto: Kristian Moe

Tafatt adferd kan vi ikke beskyldes for å ha foran eget mål. Herrefred vi er oppofrende, dyktig og bestemt! Nok en kamp der motstanderen knapt nok har noe som likner på en målsjanse. Holdt nullen i 5 av 8 kamper, makaløst bra!

Nå venter Volda i køppens andre runde før vi tar imot Bodø Glimt i noe som fort kan bli en episk affære! 8. juni, ultimat toppkamp foran et forhåpentligvis fullsatt stadion. Vi tillater oss nå å glede oss grassat til den dagen, og oppfordrer deg på det sterkeste å være tilstede!