Folket og næringslivet skaper fart

Det er folket og næringslivet på Sunnmøre som skaper fart. For som du kanskje har hørt; det blir ingen fart uten en dytt.

Nå trenger vi den dytten, mer enn noen gang. For at vi skal vokse og stå stødigere i satsingen, er vi avhengige av å ha et sterkt næringsliv i ryggen som støtter og bidrar til at vi sammen kan ta enda flere steg. 

I løpet av de siste fire årene har AaFK Fortuna tatt steget fra 2. divisjon til å bli en toppklubb i 1. divisjon som nå kjemper om opprykk til Toppserien. 

På den tiden har vi også økt budsjettet, fått flere ansatte, gitt spillerne en profesjonell hverdag og oppgradert fasilitetene våre i tråd med den stadig økende utviklingen innen kvinnefotballen. 

I tillegg har vi fått på plass et eget akademi og rekruttlag, som skal sikre en bærekraftig utvikling i klubben og samtidig sørge for at de største talentene i regionen kan drømme om å spille toppfotball på Sunnmøre. 

Alt dette er bevis på hvor langt vi har kommet og ambisjonene klubben har.

Men vi gir oss ikke der! 

Selvfølgelig er vi både glade og stolte over å ha kommet så langt som vi har, men om vi skal konkurrere på det nivået vi ønsker, må vi vokse enda mer og ta ytterligere steg. 

Vi har alltid et ønske om å bli bedre og større. Men det klarer vi ikke alene. 

For at vi skal fortsette å ta steg fremover og komme dit vi ønsker, er avhengige av støtte fra lokalbefolkningen. Vi er avhengige av at folk kommer på kamp. Vi er avhengige av alle de fantastiske breddeklubbene i regionen. Og vi er avhengige av å ha et sterkt næringsliv i ryggen som vil være med på satsingen vår.

Vi mener det er utrolig viktig for regionen å ha et lag i toppen av norsk kvinnefotball. Og dit ønsker vi å komme. Årets mål er opprykk til Toppserien - et mål som kan bli oppnådd i løpet av høsten. Uavhengig om det målet nås i år, neste år, eller året etter der igjen, skal vi fortsette å satse knallhardt for å nå det målet. 

Men det er vanskelig å få fart uten en dytt! Den dytten trenger vi fra vårt kjære publikum, men mest av alt fra dere i næringslivet.

Ta kontakt med markedssjef Kimy Fagermo på telefon 958 77 960 eller send en mail til kimy.fagermo@aafkfortuna.no. for en uforpliktende prat.

Annonse: