Åpnet splitter ny garderobe

Vår nye garderobe er offisielt åpnet.

Tilbake i mai lanserte AaFK Fortuna oppstarten av et prosjekt som innebar bygging av en splitter ny garderobe. 

Prosjektet hadde en total kostnadsramme på over to millioner kroner, og hadde byggestart 21. mai. Målet var at garderoben skulle stå ferdig til 24. august og hjemmekampen mot Odd. 

Det ble den ikke, men til hjemmekampen mot Viking 1. september, kunne spillerne våre benytte seg av en splitter ny garderobe i toppklasse - etter å ha måttet leve med garderobeforhold langt under pari i flere år. 

For oss som klubb er dette en milepæl, og et tydelig bevis på den stadig økende interessen og utviklingen i kvinnefotballen. Samtidig understreker det stegene som AaFK Fortuna har tatt som klubb, klubbens satsing og ambisjoner. 

- Vi er utrolig stolte av den nye garderoben! Endelig kan dagens AaFK Fortuna-spillere få fasiliteter som er verdig en toppfotballklubb, samtidig som at fremtidens jenter kan drømme om å sitte i denne toppmoderne garderoben en dag. Ikke bare er dette en milepæl for oss som klubb, men også et bevis på at næringslivet og folkene på Sunnmøre tar jentene, kvinnefotballen og satsingen vår på alvor, sier markeds- og arrangementsansvarlig, Kimy Fagermo. 

Onsdag 25. september inviterte vi media og samarbeidspartnere til offisiell åpning av den nye garderoben, der ordfører Håkon Lykkebø Strand stod for "snorklippingen".

Garderobeprosjektet hadde ikke blitt en realitet uten fantastisk støtte fra næringslivet. Derfor ønsker klubben å rette en spesielt stor takk til Sparebanken Møre, Color Line, Stiftelsen Kjell Holm og Reidar Tryggestad som har bidratt til å gjøre dette mulig! Tusen hjertelig takk!!

Se bilder av den nye garderoben i bildeserien under:

Alle foto: Kristian Moe

Annonse: