Vant gruppa - klare for A-sluttspillet

Rekruttene sikret gruppeseieren på overlegent vis.

Allerede før den siste gruppespillkampen var plassen i A-sluttspillet sikret. Vi lå også svært godt an til å vinne gruppa før dagens møte med Florø SK, men jobben måtte selvfølgelig fullføres.

Totaldominans

Omtrent fra første spark på ballen viste det seg at dette kom til å bli en tøff opplevelse for vår motstander fra Florø.

Vi brukte riktignok noen minutter på å komme ordentlig i gang, men dominansen var tydelig fra start.

Da tok det heller ikke lang tid før målene begynte å komme. 1-0 kom ved at Emilie Strand Blindheim fant pannebrasken til Mari Tilseth, som kontant stanget inn kampens første scoring.

Ikke mange minuttene senere viste Linnea Fosseng Sjøholt klasse da hun fant Mari med en finfin stikker. Mari rundet keeper og satte enkelt inn 2-0.

Og like etter var hattricket et faktum. Madelen Brandal-Hansen slo inn til Mari som kompromissløst fullførte hattricket sitt.

Målene fortsatte å renne inn, og det tok ikke lang tid før mål nummer fire, fem og seks satt også.

4-0 kom etter en presis langpasning fra Marie Krogsæter Sæterøy gjennom til Emilie Blindheim som hadde startet perfekt. Emilie var iskald og satte ballen elegant over keeper og i mål.

På vår femte scoring viste Amalie Ervik Røys at hun var i lekehumør. Hun mottok ballen fra Linnea, før hun lekte seg forbi alt av forsvarere og keeper og banket inn 5-0.

Så var det duket for 6-0. Målet kom etter at Hedda Larsen Giørtz spilte til Madelen, som løpte forbi alle og plasserte ballen i mål fra skrått holdt.

Madelen Brandal-Hansen (t.v.) satte inn 6-0-målet mot Florø, mens Mari Tilseth (t.h.) scoret seks ganger. Foto: Kristian Moe

Deretter vartet vi opp med litt tiki-taka, der Marie fant Amalie som igjen spilte videre til Mari. Goalgetteren Tilseth gjorde ingen feil og økte til 7-0.

Vi var derimot ikke ferdigscoret før pause. Omgangens siste scoring ble satt i nettet av Amalie etter pasning fra Linnea, og vi gikk til pause med 8-0-ledelse.

Utklassingen fortsatte

I andre omgang fortsatte vi å kjøre på mot målet til Florø, og fikk betalt med tre lynraske scoringer.

Mia Teunissen banket sikkert inn 9-0, før Serah Senior-Hårvik druste et langskudd i nota og sørget for tosifret antall mål i vårt favør.

Deretter la Marie presist inn på hodet til Mari som stanget inn 11-0.

12-0 ble banket inn av Serah på nok et langskudd, før Mari satte inn sitt sjette mål for dagen og sørget for 13-0.

Den fjortende scoringen var signert Sophia Fjørtoft med et velplassert skudd i krysset, før midtbanekollega Helena Iversen Jønsson banket inn 15-0 fra distanse.

Helena Iversen Jønsson banket inn 15-0 fra distanse. Foto: Kristian Moe

Serah fikk en enkel oppgave med å legge på til 16-0 med en sylfrekk avslutning mellom beina på keeper.

I sluttminuttene fløy Marie inn mål nummer 17, før Nora Aasen fikk æren av å sette inn kampens attende og siste mål, etter at hun ble satt opp av et lekent hælspark fra Amalie.

Kampen mot Florø ender med 18-0-seier - en seier som gjør at vi er klare for A-sluttspillet som gruppevinner med full pott og 28-0 i målforskjell.

Nå venter en fridag i morgen før vi er klare for 16-delsfinale mot KIL/Hemne på torsdag klokka 12:45.