Serieåpningen i 3. divisjon endte med en solid 5-1-seier over Volda. Foto: Kristian Moe

Travel uke for rekruttene

Rekruttlaget får en actionfylt uke, med to seriekamper på planen.

Sesongåpningen i 3. divisjon ble en suksess for rekruttene med 5-1-seier over Volda på bortebane. 

Etter en liten pause fra seriekamper, er rekruttlaget tilbake i aksjon denne uken med to seriekamper.

- Å spille kamper er det gøyeste for en fotballspiller, så vi ser veldig frem til denne uka. Vi har en bra tropp og kommer til å bruke den på en god måte i begge kampene, sier hovedtrener Sverre Økland. 

Ukas første kamp er allerede i dag, mandag, mot Aksla/Guard på Ratvika stadion klokka 18:30. Vår hovedtrener forventer at det blir en utfordrende kamp mot et bra lag.

- Aksla/Guard leverte en fantastisk sesong i fjor, der de både toppet tabellen etter vårsesongen og vant kretsserien på høsten. De har jobbet godt over tid, og de holder nå på å bygge opp et lag som jeg er helt sikker på kommer til å gjøre det vanskelig for oss, utdyper han. 

Ute etter revansje 

Tre dager senere venter en ny seriekamp, mot Hødd på Høddvoll stadion. Det er et lag vi møtte i kvalifiseringen til J19-NM. Da endte det dessverre med 1-2-tap, så revansjelysten er utvilsomt til stede. 

- Hødd har åpnet sesongen sterkt og er et solid og voksent lag. Vi gleder oss til å reise til Høddvoll når den tid kommer, men fokuset er først og fremst på å gjøre en god kamp mot Aksla/Guard, poengterer Økland. 

Kampstart på Høddvoll er torsdag klokka 18:30.