Sikret bronsemedaljen i Norway Cup

Etter gårsdagens skuffelse ble det en hyggelig avslutning på en fantastisk Norway Cup-uke på finaledagen.

Selv om det ble tap i semifinalen etter straffesparkkonkurranse mot Lillestrøm fredag kveld, var det likevel duket for kamp på finaledagen av årets Norway Cup.

Lørdag ventet bronsefinale for rekruttlaget, som skulle kjempe mot Fredrikstad om den siste medaljen i J17/18/19-klassen.

Ledet til pause

Allerede innledningsvis var det tydelig at jentene hadde lagt gårsdagens semifinaletap bak seg og ønsket å sikre seg bronsemedaljen.

Vi tok nemlig tak i kampen fra start og styrte det aller meste av det som skjedde.

Det tok heller ikke lang tid før vi fikk betalt for dominansen i åpningen. Etter drøyt 10 minutter ble det klabb og babb i feltet til Fredrikstad. Både Mari Tilseth og Pernille Haagensen Reed prøvde å krangle ballen i mål, uten å lykkes. Likevel havnet ballen hos Mia Teunissen som fikk kriget oss i ledelsen.

Presset og trykket mot Fredrikstad-målet vedvarte og vi hadde flere gode sjanser til å øke inn mot pause. Blant annet fikk både Linnea Fosseng Sjøholt og Mari store muligheter, men marginene var ikke på vår side og vi måtte ta til takke med 1-0 til pause.

Kunne juble for bronse

Etter pause jaget vi flere scoringer for å avgjøre kampen.

Andre omgang startet også på best mulig måte for vår del. Serah Senior-Hårvik slo en farlig corner inn i feltet. Innimellom alle duellene var det til slutt en uheldig Fredrikstad-spiller som satte ballen i eget nett og vi ledet 2-0.

Hele kampen hadde vi stålkontroll på alt Fredrikstad hadde å komme med offensivt - som i realiteten var svært lite.

Dermed var vi på god vei mot en velfortjent bronsemedalje i årets Norway Cup, og da Mari Tilseth stanget inn 3-0 etter nok en presis corner fra Serah, var kampen avgjort og vi kunne juble for bronse.

Bronsebrølet. Foto: Kristian Moe

Herlig uke

Vi har hatt en helt fantastisk uke i Oslo, både sportslig og sosialt! Sportslig sett skulle vi gjerne spilt finale og kjempet om gull, men vi smiler for bronse, 50-2 i målforskjell og mange gode prestasjoner.

I tillegg har vi blitt enda mer sammensveiset som gruppe og kommet enda nærmere hverandre.

Vi takker alle foreldre som møtte opp for å støtte oss gjennom turneringen og for at de har bidratt og hjulpet til på en glimrende måte!

Nå retter vi fokuset mot Fylkesserien til høsten.