Leder fylkesserien: - Vi har prestert bra over tid

Rekruttlaget troner på toppen av tabellen i fylkesserien.

Fire kamper er unnagjort og med det er fylkesserien halvspilt for rekruttene våre. Og så langt er både tabellen og resultatene pen lesning for vår del.

Fylkesserien åpnet med 2-1 og 5-0 mot sunnmørslagene Hødd og Herd. Deretter ventet oppgjør mot Kristiansund og Molde, som også endte med seire. Kristiansund ble slått hele 6-1, før Molde måtte reise hjem med 1-2-tap. 

Det betyr at rekruttlaget står med fire seiere av fire mulige, og topper dermed tabellen i fylkesserien med 12 poeng. 

- I de to siste kampene, mot Kristiansund og Molde, fikk vi to ulike læringsutbytter. I Kristiansund-kampen ser vi igjen mye av det gode kollektive angrepsspillet vi har vist i høst, og scorer mange fine mål. Vi fikk også testet oss mot et uvant presspill, som gjorde at spillerne måtte tilpasse seg og finne løsninger på hvordan de skulle håndtere det. Mot Molde fikk vi øve på å håndtere gode enkeltspillere og på det å lukke kamper. Sistnevnte er noe vi har snakket om etter semifinalen i Norway Cup mot Lillestrøm, der vi ikke klarte å ro seieren i land, men som vi viste at vi har tatt steg på mot Molde. Dette er ekstremt viktig læring for våre unge spillere, sier hovedtrener Sverre Økland.

Tilbake i aksjon

Etter Molde-kampen har det vært et tre ukers langt avbrekk for rekruttene, men søndag er de tilbake i aksjon og klare for å ta fatt på andre halvdel av fylkesserien når Hødd tar turen til Ratvika stadion. 

- Det vanskeligste i fotball er å gjenskape gode prestasjoner. Vi har nå prestert bra over tid og jeg håper at vi igjen klarer å vise at vi har et høyt nivå inne. Vi har hatt tre uker uten kamp, men har brukt godt til både å ha litt fri og gode treninger. Vi stiller tøffe krav til hverandre i treningshverdagen, for det er på treningsfeltet grunnlaget legges. Nå ser vi frem til å gå inn i den siste delen av sesongen, som starter med en tøff kamp mot Hødd, avslutter Økland. 

Kampen mot Hødd spilles søndag 29. september klokka 14:00 på Ratvika stadion.

Annonse: