Knusende seier over Levanger

Rekruttene viste ingen nåde mot Levanger FK 2.

Etter en nervepirrende åpningskamp søndag, som til slutt endte med 1-0-seier mot Vang FL, var det duket for ny kamp på Norway Cup mandag.

Denne gangen var det Levanger FK 2 som stod på motsatt banehalvdel. De hadde også vunnet sin første kamp i turneringen med 2-0 over Florø SK.

Drømmestart

Om det var noen nerver igjen fra gårsdagen, forsvant de ganske fort under dagens kamp.

Bare noen få minutter ut i oppgjøret slo Emilie Strand Blindheim presist inn til Pernille Haagensen Reed som satte inn 1-0 - hennes første scoring etter comebacket fra skade.

Litt senere tok målscoreren på seg servitørrollen og spilte Mia Maxima Teunissen alene gjennom. Hun rundet keeper og kunne enkelt doble ledelsen vår.

Og bare noen få minutter senere gjentok Pernille og Mia oppskriften fra 2-0-målet. Førstnevnte stakk gjennom sistnevnte, som denne gangen valgte å sette ballen kontrollert forbi Levangers sisteskanse til 3-0.

Vi ga oss imidlertid ikke med det før hvilen. Som på 1-0 kom Emilie seg fri på høyresiden og slo inn i feltet. Etter litt rot havnet ballen i beina til Pernille som banket inn sin andre scoring for dagen. Dermed stod det 4-0 til pause på Furuset kunstgress.

Pernille Haagensen Reed (t.v.) var involvert i alle fire målene før pause. Foto: Kristian Moe

Målkalas

Dersom noen trodde at vi var ferdigscoret for dagen, tok de i så fall grundig feil.

Vi fortsatte å dominere kampen og trykke Levanger bakover. Litt ut i andre omgang fikk vi straffe, som Mari Tilseth sikkert ekspederte i nettet.

Den scoringen ga frøken Tilseth blod på tann, og en liten stund senere var hun på farten igjen. En fin ball langs høyre fra Synne Flåskjer fant veien til Mari, som fra meget skrått hold fikk lurt ballen i mål, godt hjulpet av en svak involvering fra keeper.

Med 6-0 på resultattavlen var kampen for lengst avgjort, men vi hadde en superspiss som jaktet hattrick. Det skulle også komme etter hvert.

Madelen Brandal-Hansen tok med seg ballen og forserte glimrende oppover venstresiden. Da hun kom i innleggsposisjon løftet hun blikket og fant Mari i feltet, som kontant satte inn 7-0 og fullførte hattricket sitt.

Var Mari fornøyd med tre mål? Svaret på det er nei. Noen minutter etter at hattricket var et faktum, ble Linnea Fosseng Sjøholt felt innenfor sekstenmeteren og vi fikk vårt andre straffespark i kampen. Utfallet denne gangen ble det samme som tidligere i kampen; Mari steg frem og satte ballen i mål.

Mari Tilseth scoret fire mål mot Levanger FK 2

Selv på 8-0 var ikke målfesten over. Like før slutt avanserte Madelen langs venstresiden igjen. Nok en gang kom hun til innlegg og nok en gang fant hun en lagvenninne foran mål.

Denne gangen var det Sophia Fjørtoft som var mottaker av det presise innlegget. Hun fikk æren av å sette inn vår niende scoring for dagen og fastsette resultatet til 9-0.

Teambuilding og grilling

Etter den knusende seieren var det tid for mat og dusjing, før jentene skulle på teambuilding hos Fangene på Fortet.

Her fikk jentene prøve seg på flere utfordrende og morsomme oppgaver som måtte løses i lag. Konkurranseinstinktet var som vanlig høyt hos alle, men til slutt var det Mia, Emilie og Fride som gikk seirende ut.

Dagen ble så avsluttet med en koselig grillfest sammen med alle foreldrene som har tatt turen til Oslo for å støtte laget.

I morgen spiller vi kamp mot Florø på Tørteberg kunstgress klokka 17:45.