Kan sikre plass i fylkesserien

Tre viktige kamper gjenstår av vårsesongen.

Rekruttlaget fortsetter å imponere i 3. divisjon, og topper tabellen med tre kamper igjen av vårsesongen. 

De to siste kampene, mot Hødd og Volda, har bydd på tøffe utfordringer, men likevel endt med 3-1-seiere og tre poeng. 

- Vi merker at de andre lagene i divisjonen tar steg, som er en påminnelse om at vi må fortsette å jobbe hardt hver dag. I begge kampene spilte vi førsteomganger under pari, men hevet oss betraktelig i andre omgang. Det er imponerende at vi klarer å heve prestasjonen vår etter pause på den måten, og samtidig sterkt å klare å avgjøre begge kampene mot slutten, sier hovedtrener Sverre Økland. 

På vei mot fylkesserien

Neste kamp er mandag 3. juni mot Aksla/Guard - et lag vi slo 6-0 sist gang vi møtte dem. 

Med seier i dette oppgjøret vil rekruttene sikre plassen i høstens fylkesserie, hvor de tre beste lagene fra 3. divisjon på Sunnmøre og de to beste lagene fra Nordmøre og Romsdal settes sammen i en egen liga og skal møte hverandre hjemme og borte i løpet av høsten. Laget som topper tabellen til slutt spiller kvalifisering om opprykk til 2. divisjon. 

- Vi ønsker veldig sterkt å prestere på et høyt nivå i to omganger. Det er noe vi har til gode å gjøre så langt i år. Samtidig ønsker vi å ha så gode kamper som mulig, også til høsten, så i et sånt perspektiv er det veldig viktig for oss å kvalifisere oss til fylkesserien, poengterer Økland.

Kampen mot Aksla/Guard spilles på Ratvika stadion mandag 3. juni. Avspark er klokka 18:30. Vel møtt!