Kan avgjøre fylkesserien

Rekruttlaget er én seier unna å vinne fylkesmesterskapet.

Full pott etter fem kamper gjør at rekruttlaget leder Fylkesserien med 15 poeng. 

Sist ble Hødd et par numre for små og måtte gi tapt med 0-2 etter scoringer av Amalie Røys og Hedda Larsen Giørtz. Trepoengeren over Hødd sørget for at rekruttlaget fortsatte seiersrekken, og har åtte poeng ned til Molde 2 og Kristiansund på plassene bak med tre kamper igjen å spille.

- Kampene mot Hødd har vært veldig utviklende for oss. I vinter tapte vi fullt fortjent på Høddvoll i J19 NM, men har siden brukt den kampen som en referanse på hvilket nivå vi selv må ligge på i forhold til intensitet, duellspill og løpskraft. Spillerne har tatt opp hansken og vokst på disse parameterne, noe som har vært spesielt tydelig i kampene mot Hødd, som historisk sett, tross alt er et rivaloppgjør. Nå sist scorer vi to nydelige mål og fortsetter å vise prov på strålende angrepsspill. Når det er sagt, så gir Hødd oss problemer, spesielt på 0-0 der de både er farlige på dødball og i bakrom. Totalt sett er jeg fornøyd med prestasjonen over 90 minutter, sier hovedtrener Sverre Økland. 

Nå er rekruttlaget bare én seier unna å vinne Fylkesserien. Den kan komme allerede på lørdag, når Herd er motstander på bortebane. 

- Vi fokuserer på å få en god prestasjon mot Herd, og vil fullføre sesongen med de tre gjenstående kampene på best mulig vis. Spillerne er i god form og konkurransen i laget er stor, så vi kommer til å være påskrudde, tilføyer assistenttrener Mette Muri. 

Annonse: