Inntar Color Line stadion for første gang

Onsdag spiller rekruttlaget sin første offisielle kamp på Color Line stadion.

De siste ukene har rekruttlaget spilt seriekamper mot Herd og Blindheim.

Oppgjøret mot Herd var en skikkelig toppkamp, som dessverre ikke gikk vår vei og endte med 2-4-tap.

Heldigvis slo rekruttene våre raskt tilbake og tok en overbevisende 4-1-seier over Blindheim på bortebane. 

- Første-omgangene i de to kampene var ganske like, der vi i store deler dominerte banespillet, men uten at vi maktet å skape de aller største sjansene. Andre omgang mot Herd er jevnere og vi klarer ikke å bryte dem ned like ofte som vi ønsket. Mot Blindheim scorer vi to kjappe mål etter pause, som gir jentene en større trygghet i kampen slik at de senker skuldrene sine mer. Foruten de siste 15 minuttene leverer vi en veldig god prestasjon mot Blindheim, er oppsummeringen fra hovedtrener Sverre Økland og assistenttrener Mette Muri.

På stadion for første gang

Onsdag venter en ny tøff kamp når Hødd kommer på besøk til Color Line stadion. Laget fra Ulsteinvik ligger på 3.-plass med 10 poeng etter tre seiere, en uavgjort og et tap. 

Det ene tapet ble påført av nettopp oss, da vi møtte dem på Høddvoll tidligere i sesongen og vant 2-0 i en tett og jevn kamp, takket være to scoringer i løpet av kampens siste 10 minutter. 

Nå venter returoppgjøret på hjemmebane, som blir rekruttlagets første seriekamp på Color Line stadion.

- Igjen møter vi et godt lag som vi vet har lyst til å slå oss. Vi leverte en bra prestasjon mot dem på bortebane, men de forsvarte seg godt og gjorde det vanskelig for oss lenge. Fokuset vårt er på hvordan vi kan gjøre en enda bedre prestasjon enn sist, sier Økland og legger til at han gleder seg til at rekruttene får spille på CLS.

- Det blir fantastisk for jentene å spille sin første offisielle kamp på Sunnmøres storstue, og vi gleder oss til en kamp mellom to sterke lag. 

Kampen mot Hødd spilles onsdag 15. mai klokka 18:45 på CLS. Vel møtt!