Finaledrømmen brast

Det ble svært dramatisk i semifinalen mot Lillestrøm.

Rekruttlaget har så langt gjennomført en strålende turnering og spilt seg frem til semifinalen på Norway Cup.

Den ble spilt fredag kveld på Ekebergsletta mot Lillestrøm.

Havnet bakpå

Oppgjøret startet smånervøst fra vår side og vi fikk også den verst tenkelige starten.

Etter få minutter glapp det litt i bakre rekker, noe Lillestrøm utnyttet til det fulle og tok ledelsen - for øvrig vårt første baklengsmål i turneringen.

Vi børstet imidlertid av oss skuffelsen etter en liten kalddusj og tok initiativet i kampen.

Det resulterte i flere gode angrep, som kunne endt med scoring, men som dessverre ikke gjorde det.

Foruten dødballer og lange baller fremover hadde Lillestrøm svært lite å komme med offensivt, men laget fra Romerike kunne likevel gå til pause med ledelsen.

Mesterlig snuoperasjon

Med en følelse av at vi lå ufortjent under halvveis, tok vi virkelig kommandoen fra start i andre omgang.

Faktisk dominerte vi kampen fullstendig og fikk en svært fortjent utligning. Serah Senior Hårvik danset seg fremover og banket ballen i motsatt hjørne. En fantastisk og velfortjent scoring!

Vi fortsatte trykket mot Lillestrøm-målet også etter utligningen, og hadde flere store sjanser til å få et ledermål.

Samtidig forsvarte vi oss svært godt mot de få forsøkene kanarifuglene hadde å komme med.

Da det nærmet seg full tid fikk vi corner fra venstre. Det førte til mye rot og kaos inne i feltet, som til slutt endte med at vi fikk straffe.

Den satte Mari Tilseth sikkert i nettet til ellevill jubel og eufori.

Sen utligning

Etter dette var det egentlig ingenting som skulle tilsi at Lillestrøm skulle få en utligning - med mindre de fikk kranglet inn en scoring på en dødball.

Dessverre var det akkurat det som skjedde like før slutt. En corner havnet i klypene på Sara Aarønes Holte, men en dytt gjorde at vår bunnsolide sisteskanse mistet ballen - en forseelse som burde ført til frispark til oss - noe assistentdommeren også markerte for.

Dommeren oppfattet derimot ikke dette og lot spillet fortsette. Dermed ble det kriging om den løse nedfallsfrukten. Den vant egentlig vi, men vi klarte ikke å klarere skikkelig, som førte til enda mer kaos i feltet vårt.

På utrolig surt vis havnet ballen i beina på en Lillestrøm-spiller som satte inn utligningen og sørget for straffesparkkonkurranse.

Det ble tap på straffesparkkonkurranse i semifinalen mot Lillestrøm. Foto: Kristian Moe

Der var vi rett og slett ikke gode nok og bommet tre ganger. Selv om også Lillestrøm fikk en bom, beholdt de roen og sikret seg finaleplassen i årets Norway Cup.

Tungt å svelge ettersom vi var det klart beste laget kampen gjennom, men sånn er fotballen.

Vi skal i hvert fall restituere godt, legge bak oss dagens skuffelse, heve hodet og gjøre alt i vår makt for å vinne morgendagens bronsefinale mot Fredrikstad klokka 14:10.