Eventyret fortsetter - semifinale i vente

Norway Cup-eventyret fortsetter for rekruttlaget etter 4-0 over Førde i kvartfinalen.

Det begynner virkelig å dra seg til på Norway Cup.

Fredag var det duket for kvartfinale på Ekebergsletta, der Førde sto mellom oss og en semifinaleplass.

Fysisk tøff batalje

På en litt humpete gressbane med helling klarte vi å feste et grep om kampen innledningsvis, og fikk tidlig en sjanse da Serah Senior-Hårvik ble spilt gjennom.

Avslutningen var hard, men keeper gjorde en god redning og ga til corner. Nære en drømmestart på kvartfinalen!

Med et spillemessig overtak tok det ikke lang tid før scoringen skulle komme. Sara Aarønes Holte spilte en lang ball fremover som ble snappet opp av Serah.

Denne gangen gjorde hun ingen feil og sendte oss i ledelsen med en knallhard avslutning over hodet på en sjanseløs keeper.

Like etter kunne vi økt ledelsen da Madelen Brandal-Hansen fosset gjennom Førde-forsvaret, men skuddet ble stoppet av en god redning.

Deretter jevnet kampen seg mer ut og Førde viste at de er et fysisk sterkt lag som kan skape trøbbel for mange.

Det gjorde de også delvis på oss, spesielt på dødballer og lange baller, men vi stod godt imot og tok med oss ledelsen inn til pause.

Tre mål etter pause avgjorde kvartfinalen mot Førde. Foto: Kristian Moe

Avgjorde etter pause

Kampbildet fortsatte litt i samme spor etter pause. Førde prøvde seg, men vi forsvarte oss godt og hadde ganske god kontroll på oppgjøret.

Vi skulle også feste et ytterligere grep om kampen da vi fikk frispark på 26-27 meter. Serah banket til og traff tverrliggeren. Returen havnet på hodet til Mari Tilseth som fikk sin heading blokkert. Til slutt havnet den hos Sophia Fjørtoft som kriget inn 2-0.

I løpet av kampens siste 10 minutter avgjorde vi for godt.

Nok et frispark fra Serah havnet ut i feltet, der Linnea Fosseng Sjøholt kom først på ballen og bredsidet inn 3-0.

Og et par minutter senere satt mål nummer fire for dagen. Madelen fosset nedover venstresiden forbi et par forsvarere og slo presist inn på hodet til Mari, som styrte inn 4-0.

Dermed er vi klare for semifinale i Norway Cup, der vi møter Lillestrøm. Den kampen spilles klokka 19:15 i dag.